« January 2008 »
S M T W T F S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

You are not logged in. Log in
Open Community
Post to this Blog

Helpful Links
Angelfire Home
Register Your Domain
Angelfire's Twitter
Angelfire's Facebook

Angelfire Club Blog
Need assistance and ideas from fellow Angelfire members to help build and manage your website? You've come to the right place!
To join this Community Blog, you must be an Angelfire member. Just click the "Join this Community" link, and start posting immediately.

Hint: When posting, select a topic that most relates to your question. (News, FrontPage, HTML Questions, etc...) This will help to keep the blog organized for everyone.

Newer | Latest | Older

Tuesday, 29 January 2008
My site won't display
Mood:  not sure
Topic: HTML Questions

I was trying to get my site on Google and it said I had to either add a meta tag or an html page. First I chose metatag which required me to add something in the html editor, which I did, that is when my page stopped displaying. I went back in to the html editor and deleted the tag I had added and resaved and still my site isn't displaying any more. Can anyone help me?

http://coozesoldeenglishbulldogges.tripod.com/

 I just tried to view my site again and this time got an error message:

! Problems with this Web page might prevent it from being displayed properly or functioning properly. etc. etc.

Then I click on the details tab and it says:

Line: 2

Char: 13

Error: Expected ';'

Code: 0

URL: http://www.lycos.ca/header-tripod-member/?Site=LycosTripod

 

But I don't know what it means.

 

Here's the text in my html editor:

<!-- \/ starthtml -->
<html>
 <head>
   <!-- The block of META tags is required by Homepage Studio  -->
   <!-- to identify this file as created by Freeform Editor.   -->
   <!-- Please do not remove them, but feel free to append     -->
   <!-- them with your personal data below. Meta tags help     -->
   <!-- search engines identify the content of your page.       -->
   <META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=iso-8859-1">
   <META NAME="keywords" CONTENT="enter keywords here">
   <META NAME="description" CONTENT="enter a description here">
   <META NAME="author" CONTENT="enter your name here">
   <META NAME="generator" CONTENT="FreeFormEditor 1.0">
   <TITLE></TITLE>
 </head>
<body bgcolor="#FFFFFF" text="#000000" link="#0000EE" vlink="#551A8B">

</body>
</html>
<!-- /\ end html  -->
  

Please tell me what is stopping my page from displaying.

 Thank you very much.


Posted by sherileediebold at 12:59 PM EST | Post Comment | View Comments (1) | Permalink | Share This Post
Updated: Tuesday, 29 January 2008 1:11 PM EST
Saturday, 26 January 2008
Custom HTML Boxes
Topic: HTML Questions

Creating a blog questions: 

1. Can you put a customized banner on your blog -- where would I find that feature to do that? 

2. Are there any HTML boxes to put blinkies, widgets, graphics or counters in on the sidebar?  I don't seem to see any so where should I look?  Or are all templates fixed and this is not available?

Suggestion:  A link on the blogs to this help blog or on the manage control page would be nice.

Thank you.


Posted by art2/paper_picasso at 6:42 PM EST | Post Comment | View Comments (7) | Permalink | Share This Post
Thursday, 24 January 2008

Hello Angelfire Team,

i made a webpage name: c_2008_ChineseNY.html inside /08_ChineseNY(4k).1.24.2008. After i added the pictures gallery ---JAS_CNY.JS (scripts) to the page, i cann't see the BACKGROUND image.

Please help and check for me!

Thank you very much.


Posted by fl5/lisalk00 at 2:17 AM EST | Post Comment | View Comments (7) | Permalink | Share This Post
Monday, 21 January 2008
Web Page with Password Required

 

I am working to create a web page that when accessed a password is required.  Can I do this in Angelfire?  Also, the people that access would of course need a password.  There has to be ways to have then register for a password and review the data they submit when requesting a password?

 thanks


Posted by crazy/princetongolf at 4:11 PM EST | Post Comment | View Comments (1) | Permalink | Share This Post
Changing from free site to domain name in Angelfire

I am considering upgrading my site from the free Angelfire service to my own domain name.  Will I be able to make changes to my site the same way with Web Shell?

 Thanks


Posted by crazy/princetongolf at 4:08 PM EST | Post Comment | View Comments (1) | Permalink | Share This Post
Saturday, 19 January 2008
Why are my links no longer appearing
Mood:  irritated
Topic: HTML Questions
Recently, I have been trying to add some new links to my pages, but after I save the page, and then view it, in either firefox or explorer, all it has is the text, not the link. This is a very recent problem.
 
A recent example is http://vids.myspace.com
 
I have the following in my webshell:
 
<a herf="http://vids.myspace.com" target="_blank"> myspace vids</a><BR>
 
 myspace vids is the only thing that actually shows up. Why is this?
 
<a href="http://www.veoh.com" target="_blank">
veoh</a><BR>
 
which is something from a while back, works ok. Why the sudden change? 


Posted by fl/GFD at 4:38 PM EST | Post Comment | View Comments (7) | Permalink | Share This Post
Thursday, 10 January 2008
Looking for HTML code
Mood:  a-ok
Topic: HTML Questions
I'm looking for a HTML code for a mini calender for my website, can anyone help please?


Posted by ravensharvest at 11:43 PM EST | Post Comment | View Comments (2) | Permalink | Share This Post
Monday, 7 January 2008
red x problem
I have my main webpage setup fine in webshell and the preview looks great but when i view the actual page on the internet i get a black box where the pic is supposed to be. My picture is in the top level (same as index.html) and has no signs (!@#$$%) in it. Dont know what to do???


Posted by ivanrusilko at 3:53 PM EST | Post Comment | View Comments (2) | Permalink | Share This Post
Monday, 31 December 2007
Goodbye Angelfire
Just wanted to drop by and say farewell all. My hobbie days of webpage building are over, and I've learned a lot while hosting my site on Angelfire. It's a great place for begginers to learn how to build a first website, and a good place to tinker with your html if you're more experienced. There have been ups, and downs while hosting my site here, and as strange as it seems, leaving is bitter sweet. Yep,  oddly enough I'm going to miss this place ;)  Take everyone,  and Happy  New Year!!  ~Daymon


Posted by Daymon at 3:38 AM EST | Post Comment | View Comments (2) | Permalink | Share This Post
Sunday, 30 December 2007
Sending an image from my domain e-mail
I'm trying to send a jpeg image in the body of an e-mail from my domain e-mail address. When trying to send it via my normal personal e-mail address, it worked with no problem. When trying to put the same image in the body of an e-mail sent from my domain e-mail, the image doesn't show up. Any ideas on what I'm doing wrong? Thanks.  


Posted by planet/tcb2317 at 9:32 PM EST | Post Comment | View Comments (1) | Permalink | Share This Post
Saturday, 29 December 2007

Happy New Year to ALL.

Hi Angelfire Team,

The music disappeared on my index.html and 2007_Christmal.html and lisawebsite.html???  PLEASE check theme for me!

Thanks in advance.


Posted by fl5/lisalk00 at 12:53 AM EST | Post Comment | View Comments (2) | Permalink | Share This Post
Friday, 21 December 2007
Daymon's Wish List - Feature Request
Mood:  a-ok

Pro Hosting Option ;) 

Forums

PHP Support

Updated script library

Optional Dedicated server, and or IP

Tools, tools, aps, and more tools.

I've been a good boy all year, Angelfire! Got any goodies for us this year?  


Posted by Daymon at 8:17 PM EST | Post Comment | Permalink | Share This Post
Wednesday, 19 December 2007
saving a backup of blog or switching to new blog

Does anyone know how to save a backup of a blog? I don't want to lose four years worth of work. Also, I was thinking of switching to a new blog name and switching all the posts over to it but not sure how. Can I rename it not lose my work?

Thanks!

Sallie

www.angelfire.com/sc/anderklan/blahblahblog

 


Posted by Sallie M. Anderson at 2:58 PM EST | Post Comment | View Comments (8) | Permalink | Share This Post
Tuesday, 18 December 2007
Comment problems??

I continue to have comment problems on my blog. Is this a problem throughout angelfire right now? People who visit can't even get the comment box to pop up lately.

Thanks,

Sallie


Posted by Sallie M. Anderson at 11:32 AM EST | Post Comment | View Comments (5) | Permalink | Share This Post
Friday, 14 December 2007
Angry with Angelfire Support
Mood:  irritated

I submitted a support ticket on Thu, 29th Nov 2007 with the following inquiry: "I cannot change my blog to show only one entry. I asked about it in the Angelfire Club Blog, but everyone says it is impossible because Angelfire has not fixed it yet. I need it fixed."

On the same day I tried to contact Angelfire support through chat in the help section, because I have a premium account. I got no answer there, so I submitted a support ticket. 

It has now been 15 days with  no answer from Angelfire, or Lycos. I'm a paying customer of two years, and you owe me better treatment than this, Angelfire. I am beyond angry, and I want my problems addressed in a timely manner. 15 days is unacceptable.


Posted by Daymon at 7:44 PM EST | Post Comment | View Comments (3) | Permalink | Share This Post
Thursday, 13 December 2007
new domain name/ connecting problems to angelfire page
Mood:  irritated
Topic: HTML Questions

I've recently re-newed my domain name (www.garygaetti.com) to which I've had my free Angelfire page (nd/garygaetti) "connected to". The angelfire page still loads properly but my domain name page loads the background and text but not the pictures or sound. Under "my account", the domain shows that it points to my angelfire page. It been close to 2 weeks since I've re-newed the domain name......things should be working properly but they're not. Angelfire/Lycos support is incredibly poor.....looking for outside help on this one!!!!

Thanks,

Rob


Posted by nd/garygaetti at 7:05 PM EST | Post Comment | View Comments (10) | Permalink | Share This Post
Friday, 7 December 2007
can i arrange blog topics by date instead of alphabetical?
Mood:  a-ok
Is there a code i can use to make my topics appear as newest to oldest, instead of alphabetical?  


Posted by indie/damiankidder at 11:10 PM EST | Post Comment | View Comments (2) | Permalink | Share This Post
loading the club blog page
Mood:  d'oh
Now Playing: The Wizard of OZ
Topic: News

You will read this Entry at somepoint,   that's only if you don't get a proxy or no server error page or if you waited long enough after you  just see the blog header and navigation but no content. :( 

Just want to say that if you get any of these errors,  use the Refresh F5 and it may take several times.  It's been a huge incovenience at Tripod and AF this past week.   Lets hope they get it fixed soon. 

The page either loads the content very slow or no page at all.  "Try to be persisitent with the refresh.  I am on broadband so it may work more quickly for me then those on slower connections.


Posted by mamaG at 1:08 PM EST | Post Comment | View Comments (4) | Permalink | Share This Post
Thursday, 6 December 2007

PLEASE Help with my music file!!!

i put the code on the file named: copy_of_index.html(3k)12/06/2007

The music code i put on the bottom of the page doesn't work!!!

Thanks in advance!


Posted by fl5/lisalk00 at 12:35 AM EST | Post Comment | View Comments (8) | Permalink | Share This Post
Wednesday, 5 December 2007
PLEASE HELP!
Mood:  sad
Topic: Image Questions

Someone please help me. When I store my images in the top level directory, people have no problem viewing my site and seeing my images. But having them there is a complete mess. So I stored them in my image directory so it would be more organised. But when I did that, anyone visiting my site can't see the images. And if I go to my site without logging into my angelfire webshell. a little box pops up saying the angelfire server requires my user name and password. I changed the html code to images/mypicture like the how to section said to do. But it didn't help. Can someone please tell me what I should or should not have done to fix this problem? I'm begging you. Thanks.


Posted by hero2/stories0 at 9:57 PM EST | Post Comment | View Comments (4) | Permalink | Share This Post

Newer | Latest | Older