« December 2010 »
S M T W T F S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

You are not logged in. Log in
Open Community
Post to this Blog

Helpful Links
Angelfire Home
Register Your Domain
Angelfire's Twitter
Angelfire's Facebook

Angelfire Club Blog
Need assistance and ideas from fellow Angelfire members to help build and manage your website? You've come to the right place!
To join this Community Blog, you must be an Angelfire member. Just click the "Join this Community" link, and start posting immediately.

Hint: When posting, select a topic that most relates to your question. (News, FrontPage, HTML Questions, etc...) This will help to keep the blog organized for everyone.

Newer | Latest | Older

Wednesday, 8 December 2010
Significant Bug fix for the Angelfire Site Builder
Mood:  a-ok
Topic: News

This afternoon we released a bug fix for the Angelfire Site Builder that we hope will clear up any lingering issues with the error: "Module no longer exists"

The bug fix does two things specifically:

1. It puts the Add-on Module frame back around anything that was broken before so that at least you can A.) see what it was and B.) delete it and re-add it if you like. That will almost always fix the issue.

2. It also allows the content to appear on the published site. That ought to prevent things like images not appearing on the published site but instead just showing a blank area where the image (or guestbook or counter etc) ought to be.

As usual I look here for your comments if you have any and try to answer questions about this and/or report any additional issues to the Developers.


Posted by helpfulman at 5:35 PM EST | Post Comment | View Comments (2) | Permalink | Share This Post
Tuesday, 30 November 2010
Would like to use my available emails
Trying to access and start using the available emails I purchased. I seem to keep getting sent back to the beginning on almost everything I click


Posted by tx/rti at 10:22 PM EST | Post Comment | Permalink | Share This Post
Thursday, 18 November 2010
Still waiting on a subdomain fix
Why have 5 available subdomains if you can't use any of them and Angelfire won't respond to your support tickets?


Posted by jfb219 at 10:59 PM EST | Post Comment | View Comments (1) | Permalink | Share This Post
What happened to billing information?

OK, I'm confused now. When I log in, it takes me directly to webshell. Control panel button logs me out and takes me to angelfire.lycos.com. I have no access it seems, to my web options. I wanted to check on payment history for my site and can't seem to find this anywhere.

Tried the manage add-ons button and get a script error.


Posted by blog/wpsatschool at 8:18 AM EST | Post Comment | View Comments (4) | Permalink | Share This Post
Monday, 15 November 2010
Subdomains

I can't add a new subdomain.  I am using 0 of my 5 available subdomains and each time I try to add a new one, it brings me back to the "Domains Info" screen.  Any suggestions?


Posted by jfb219 at 3:01 PM EST | Post Comment | View Comments (1) | Permalink | Share This Post
Sunday, 14 November 2010
What's The Issue Here ?

 I am trying to create a form for visitor submissions that they can include a image file. I can make the code work to the point where it will submit and give me a message saying it was successfully submitted, HOWEVER, I never get any of the information in my email from the form. So, here is the code I have in my editor and it works fine, except I don't receive the information from the form. If I removed the code for the file upload, I get the information via email, but, without theattached file of course. I don't know why Angelfire forms have to be so complicated. Please help get my form doing what I need it to do.

 

<FORM ACTION=https://www.angelfire.com/cgi-bin/script_library/form_handler_mail METHOD=POST ENCTYPE="multipart/form-data>

<INPUT TYPE="hidden" NAME="email_to" VALUE="somdshoot@somd.net">
<B>Full Name:<br>
<INPUT NAME="name" size="40"><BR>
<P>
E-mail Address:<br>
<INPUT Name="email" size="40"><BR>
<P>
City / Town:<br>
<INPUT name="city" size="40"><br>
<P>
State:<br>
<INPUT name="state" size=40"><br>
<P>
Insert Your Story, News, Or Article(s):<br>
<TEXTAREA NAME="story" ROWS=10 COLS=70></TEXTAREA>
<P>
Attach Image File:<br>
<INPUT TYPE="file" NAME="upload">
<P>
<INPUT TYPE=submit VALUE="SEND MY SUBMISSION !"></P>
</FORM>


Posted by somdshoot at 7:54 PM EST | Post Comment | View Comments (2) | Permalink | Share This Post
interpreting site stats
Mood:  irritated

i don't know how to interpret the information that i see when i click on view report for my site stats. can anybody clue me in?

resqtzu@aol.com

 


Posted by bjcanimalcruelty at 4:04 PM EST | Post Comment | View Comments (1) | Permalink | Share This Post
Friday, 12 November 2010
Favicon not working

I followed the instructions on how to replace the default Angelfire icon in the browser's address bar given on page www.angelfire.lycos.com/howto/favicon/index.tmpl

Made the icon, put it in the root directory and added the code snippet between the head and /head.

 Tried viewing with IE8 and firefox. Still only the default Angelfire icon is appearing. Did I miss something?


Posted by blog/wpsatschool at 8:34 AM EST | Post Comment | View Comments (3) | Permalink | Share This Post
Updated: Friday, 12 November 2010 9:38 AM EST
Tuesday, 2 November 2010
Error Messages from New Angelfire website
Mood:  don't ask

Can anybody help? I just made a new website on Site Builder. The site is an extension of my previous angelfire website. Everything works great when I am editing & saving and publishing. But when I try to go to the website separately from the editor, here is what I get on various pages of this seemingly OK website (see below). I am just beside myself, because I worked for a week to create the new site. Working in Webshell became too difficult, so I decided to re-do the whole thing in SiteBuilder. What can I do to get rid of these error messages? I did cut and paste a lot of stuff, but I can't re-type everything on the new website. That would be crazy. HELP???

-Katie

Include Error:   <div class="sponsorBar tbrounded">   <strong>Site Sponsors</strong>   <a href="http://www.whowhere.com/?utm_source=Angelfire&amp;utm_medium=Sponsor%2BBar" target="_blank"><img src="http://af.lygo.com/d/toolbar/sponsors/whowhere_70x20.jpg" alt="sponsor logo" title="Find the people you miss in the U.S. with WhoWhere free people search engine."/></a>   <a href="http://www.gamesville.com/" target="_blank"><img src="http://af.lygo.com/d/toolbar/sponsors/gvLogo70x20.jpg" alt="sponsor logo" title="Play free online games at Gamesville!"/></a>   <a href="http://www.listen.com/disty/index.jsp?from=lycos" target="_blank"><img src="http://af.lygo.com/d/toolbar/sponsors/rhapsody_logo.jpg" alt="sponsor logo" title="Rhapsody"/></a>   <a href="http://www.wired.com/wired/issue/test2007?mbid=lycos-test-70x20"><img src="http://af.lygo.com/d/toolbar/sponsors/wired_test_70x20.gif" alt="WIRED"/></a>  </div>


Posted by ga2/glennphillips at 1:38 PM EDT | Post Comment | View Comments (6) | Permalink | Share This Post
Tuesday, 26 October 2010
Hide and unhide blog
Mood:  irritated
Topic: FrontPage
I wanted to hide my blog (https://www.angelfire.com/goth/satbastet/througheyescat/) for a few hours, so I've chosen the option "Hide Blog".

But now I cannot show my blog again since the option "Show Blog" do not apear in my Blog Manager page.

What do I have to do to "re"show my blog??


Posted by SatBastet at 11:42 AM EDT | Post Comment | View Comments (5) | Permalink | Share This Post
Monday, 25 October 2010
Sell cell phones and used electronics for Cash at BuyBackWorld.com
Mood:  cool
Topic: News

I love to travel nearby state, but when I do that, I really make sure that everything's fine at home. I have also a lot of gadgets with me, I kind of a nerd. But one day in my life,I have come to realize that once electronics are dead and futile, we just junk it and some didn't know that it is usable. It is considered as an asset even if scrap. We all have old electronics sitting around. Let us help you get cash for them. In the mean time, we will all help the environment. Buying Back Your World. Buying Back Our World. BuyBackWorld.com.

For further information of Buy, sell, recycle old electronics, visit : [http://www.buybackworld.com sell cell phone]



Posted by drevennews at 6:30 PM EDT | Post Comment | View Comments (3) | Permalink | Share This Post
Saturday, 23 October 2010
Subdomain
Mood:  don't ask

Hi all, 

Does anyone know if there is a problem with subdomain... I tried to make one several times and an error occur .....  When I clic OK the word I just wrote disapeared and nothing happend...

thanks for your answer....... 


Posted by film/ianlavallee at 10:56 PM EDT | Post Comment | View Comments (2) | Permalink | Share This Post
Thursday, 21 October 2010
Webon site Buider
Mood:  not sure
Now Playing: http://howdiie.com
Topic: HTML Questions

Hi All

Been checking out the Site builder and have tested a couple of styles that I like but now what do I do. I have all my pages in my webshell so first tried to copy and paste the source from my webshell pageto the site Builder in html comes up with errors?

So tried the reverse to copy the source in Site Builder to a new file in my webshell but does not work can understand need to upload images but not sure what to do.  Would much prefer to leave in my webshell

Anyone else experiencing these problems


Posted by plodresearch at 8:32 PM EDT | Post Comment | View Comments (3) | Permalink | Share This Post
Wednesday, 20 October 2010
Love An
Mood:  a-ok
Now Playing: Love Angelfire!!!
Topic: HTML Questions
I started my Angelfire site back in September and have had a great response!  Mind you the economy is blah, people are down and election day is closing in?! I want to invite you all to my site for a FREE viewing and see which site offers 35-50% off. Thanks Angelfire!! http://miamifundraising.angelfire.com/


Posted by miamifundraising at 4:55 PM EDT | Post Comment | View Comments (1) | Permalink | Share This Post
External Link
Mood:  irritated
I have been trying to make a link from my website to the NHL stats page and the link would never work, so i was wondering if the Angelfire team could eather fix that or tell me how to make the link.

Thanks


Posted by staff-zahed at 12:41 PM EDT | Post Comment | View Comments (1) | Permalink | Share This Post
Thursday, 14 October 2010
How to Upload Background Image?
Topic: HTML Questions
How do I upload a background image? I'm using Nvu. The image shows up in my webpage that I created using Nvu, but when I upload the webpageto the Angelfire webshell, my background image does not show up.


Posted by vja4him at 1:47 PM EDT | Post Comment | View Comments (4) | Permalink | Share This Post
How to Upload Webpage from Computer ... ???
How can I upload webpages from my computer?


Posted by vja4him at 1:28 PM EDT | Post Comment | View Comments (1) | Permalink | Share This Post
Wednesday, 13 October 2010
maya-gaia
Topic: HTML Questions

In Google account webmaster tools- when I go to 'crawl errors' (I have over 100 angelefire pages) I find almost half of my pages have a '404 not found' in a URL consisting of my 'root directory/memberembedded'.

When I Google the term 'memberembedded extension' I can find nothing that explains how to recognize it within my html and think it might be the ad script that angelfire embeds in their free pages.

If so- I guess there's no way to correct those crawl errors but would appreciate someone confirming or not this assumption.

 

 


Posted by maya-gaia at 5:10 PM EDT | Post Comment | View Comments (3) | Permalink | Share This Post
Sunday, 10 October 2010
Still Waiting for the "Strange Characters" Fix
Mood:  irritated
Topic: HTML Questions

My readers are telling me that Angelfire is still converting my quotation marks and hypehns to strange characters. May I have an update on the fix please.

 An example is https://www.angelfire.com/space2/light11/fc/ascension1.html 

Thank you,

 Steve Beckow


Posted by space2/light11 at 8:53 PM EDT | Post Comment | View Comments (3) | Permalink | Share This Post
Wednesday, 6 October 2010
Webon and search engines
Mood:  not sure
I have been using webon for a few of my pages a few months now. I have yet to see any of them come up on google, yahoo etc. I filled in all the meta tags and description but still nothing. Has anyone else noticed this? 


Posted by amiga/downinmexico at 12:11 AM EDT | Post Comment | View Comments (2) | Permalink | Share This Post

Newer | Latest | Older