« October 2007 »
S M T W T F S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

You are not logged in. Log in
Open Community
Post to this Blog

Helpful Links
Angelfire Home
Register Your Domain
Angelfire's Twitter
Angelfire's Facebook

Angelfire Club Blog
Need assistance and ideas from fellow Angelfire members to help build and manage your website? You've come to the right place!
To join this Community Blog, you must be an Angelfire member. Just click the "Join this Community" link, and start posting immediately.

Hint: When posting, select a topic that most relates to your question. (News, FrontPage, HTML Questions, etc...) This will help to keep the blog organized for everyone.

Newer | Latest | Older

Wednesday, 3 October 2007
Re: Trying to link to erroneous web address
Mood:  quizzical
Topic: HTML Questions

   Yeah, I do have the http:// in there. But I'm not trying to merely link to the top page, there is a separate page for each kind of sea turtle...Here's an example: For the hawksbill turtle I link to this page:

<a href="http://cccturtle.org/sea-turtle-info...page=hawksbill">

and for the green marine turtle I link to this page:

<a href="http://cccturtle.org/sea-turtle-info...php?page=green">

   I copied those addresses and pasted them directly out of the address bar in IE so they would be correct, but they don't work unless I go directly to CCCturtle's website and click. They don't work where they're linked to on other websites either. I've noticed here it's all on one line but in Webshell it is broken and wraps around.

 


Posted by turtlestruebiz at 3:07 PM EDT | Post Comment | View Comments (1) | Permalink | Share This Post
Trying to link to an erroneous web address
Mood:  quizzical
Topic: HTML Questions
   On my turtle resources and advice/turtle encyclopedia page, in the part about sea turtles, I have a link for more info. These links are supposed to go to the CCCturtle.org site, but they don't work. I suspect the reason for it is that the address is wrong, it doesn't have .html or whatever at the end of it. But I actually went to those web pages myself and copied and pasted the address out of the address bar, so the mistake is not me...What do I do now to make it work?


Posted by turtlestruebiz at 2:13 PM EDT | Post Comment | View Comments (1) | Permalink | Share This Post
Saturday, 29 September 2007
I want my Image background back
Mood:  blue
Topic: Image Questions

I need help in uploading my background image. Before I was able to do this.

No it's a pain I tried everything. Turn off all pop up blockers, firewall and anti-virus but it's not working.

 My OS is XP, IE is version 7 my speed is 56kph and my ram is 480 mb.

 

Please help.

Anna


Posted by MJ Friend Anna at 4:11 PM EDT | Post Comment | View Comments (4) | Permalink | Share This Post
Friday, 28 September 2007
blog site
Mood:  d'oh

Ok I see it now, but people cant put comments to my blog unless they join angelfire. I clicked public and multiblog. My blog adress is sirius3.angelfire.com/blog/

Cheers Sirius  


Posted by sirius3 at 8:06 PM EDT | Post Comment | View Comments (2) | Permalink | Share This Post
Thursday, 27 September 2007
use of trackbacks??

Does anyone know how to use trackbacks? I know it is offered with Qumana but I'm still not sure I'm doing it right.

 Thanks,

Sallie

https://www.angelfire.com/sc/anderklan/blahblahblog 


Posted by Sallie M. Anderson at 2:46 PM EDT | Post Comment | View Comments (1) | Permalink | Share This Post
GuestGear users - now with less spam
Mood:  a-ok
Topic: News

Howdy - For those of you who have an HTML Gear GuestGear, you may notice that we've automatically removed a number of spam comments from you guestbook. Thanks to the fine work by JP and others here at Angelfire, we were able to successfully identify and remove the spam without deleting legit comments.

Much harder to do than it sounds, given all of the permutations - but well figured and tested. That said, if you find that some legit comments have been deleted from your GuestGear, please file a ticket with the Help Desk. So far, we've had no false positives reported, but we'll address any that are brought to our attention.

Thanks. 

-Jamie


Posted by Jamie at 2:16 PM EDT | Post Comment | View Comments (1) | Permalink | Share This Post
Tuesday, 25 September 2007
Hello
Topic: News

I just wanted to stop by and say hello.

My Blog is located @ http://arsmithministries.angelfire.com/

Our U.S.Site is located @ http://www.ourchurch.com/member/a/arsmithsermons/

 

Juanita and I have come a far distance in our walk with God.Thru sickness, Illness and Tribulations, we still trust the one who created all things visiable and invisiable. In 1999,I was pronounced Dead of a massive Heart attack, God in His mercy, rased me up to continue my ministry.I have suffered 2 Heart attacks, cancer, Reflux Sympothetic Distrophy and Diabeties. I Trust in God. We are here to serve you any way we can.Please dont hesitate to contact us. We all have a journey to walk, so why cant we walk together?


Posted by arsmithministries at 5:54 PM EDT | Post Comment | View Comments (3) | Permalink | Share This Post
Monday, 24 September 2007
nevada jim
Mood:  d'oh
I'm getting a message on web shell that my directory has been removed by HIPS FW. What is this?


Posted by nc3/deptnc at 9:43 AM EDT | Post Comment | View Comments (2) | Permalink | Share This Post
Friday, 21 September 2007
is there a page?
Mood:  not sure

I thought I saw a page within Angelfire a week or so ago that listed blogs and most recent posts, etc.. I guess it was a bloglines sort of thing but for angelfire. I can't find it again though so could someone help me out?

Thanks!

Sallie

https://www.angelfire.com/sc/anderklan/blahblahblog


Posted by Sallie M. Anderson at 7:54 PM EDT | Post Comment | View Comments (5) | Permalink | Share This Post
Wednesday, 19 September 2007
Thanks much and picture problem
Mood:  a-ok
Topic: HTML Questions

   Thanks so much... The turtle link I spoke of is working now. I don't know what happened--I didn't touch it--but it was down for awhile but is fine now. And thanks for noticing my meta tags. That fixed another problem I was having before I asked about it!  No idea how the ?lpt;<...>? got there as I simply copied and pasted the tags, but...There they were.

   Now I've got one more thing...On my home page I have a picture of a zebra... That shows up fine on a desktop computer, but when a friend tried to view it on her sidekick she said she only saw the box where the pic was supposed to be and the label about the Quagga that I had under it--there was no pic of a zebra there. She said she had never seen anything like that before because her sidekick usually shows web pages and pictures just fine. So I was wondering if this is normal because it's a cell phone with a tiny screen or if there's some adjustment I need to make so the pic will show up on all computers?


Posted by turtlestruebiz at 11:52 PM EDT | Post Comment | View Comments (3) | Permalink | Share This Post
Monday, 17 September 2007
What's going on with my site???!
Mood:  irritated
Topic: HTML Questions

   It seems like my links have suddenly stopped working. For example, when I go to my home page and then click on the Turtle care, advice, resources, & psychology link (exact wording?), I get the angel fire 404 error. I know it is linked to correctly, the file is still there, and it was working fine up to today. What happened? I have not changed that part of my index.html file...

   Also I added the "My contact info" link to a couple other pages (the turtle care page which is currently down and the books page) and I think they're properly linked to, but not sure as they aren't working either...


Posted by turtlestruebiz at 10:41 AM EDT | Post Comment | View Comments (4) | Permalink | Share This Post
Monday, 10 September 2007
where is html gear on angelfire
Mood:  not sure
Topic: HTML Questions

 

 i belive this was changed last week but under build wasn't there's a link to html gear? i did notice something new pathfinder

 

anyways if  html gear have moved can you tell me where it is   so i don't have to type html gear in order to log in


Posted by wrestling3/jman_22 at 1:00 PM EDT | Post Comment | View Comments (1) | Permalink | Share This Post
Monday, 3 September 2007
background
I just have a question about how to put a background image on my page. I can't get the background image to show up on the page. I did what the how to said what to do, but it won't work. It won't show up on the page.


Posted by carfreakphyco at 7:37 PM EDT | Post Comment | View Comments (1) | Permalink | Share This Post
Friday, 24 August 2007
Blog Comments Posting Problem

I created a blog today to attach to my website. After making the first post, I tried to post a comment in the comments section, just to test that feature and make sure it was working. But nothing I click on in the Comments box will do anything. When I click on the Comments link, the box does come up on the screen, and the comment can be entered into the box.  But clicking on either the "Preview" or "Submit" button does nothing. The comment can't be previewed or posted. Only the Cancel button works (the comment box goes away).

I tried testing the Comments function both logged in and not logged in (I want non-Angelfire members to be able to post comments), but neither worked.

Does anybody know what might cause this kind of problem?

(I tried to edit the post to note that the comment section isn't working yet, but the site then eliminated the whole post.)

Blog - https://www.angelfire.com/planet/zerofret/annesblog/
Website - https://www.angelfire.com/planet/zerofret/

Anne

 


Posted by planet/zerofret at 7:20 PM EDT | Post Comment | View Comments (2) | Permalink | Share This Post
Sunday, 19 August 2007
linking to files in a different folder
Mood:  lazy
Topic: HTML Questions
I know the basics of linking to a file, but got stuck on this one...I keep missing little things *wink* Anyway, I have a sounds subfolder and a books subfolder in my main turtlestruebiz folder. I want to have a file inside my books subfolder link to a file inside my sounds subfolder..... I know how to link to a file in a subfolder inside the folder the file is in, but how do I make the link go up one level? For example, instead of going from turtlestruebiz to books (in which case I'd link to it as books/file.html) I need to go from books to turtlestruebiz and over to a different subfolder. How would I write that?


Posted by turtlestruebiz at 11:21 PM EDT | Post Comment | View Comments (1) | Permalink | Share This Post
Background sounds
Mood:  energetic
Topic: HTML Questions

Allright, I've uploaded all my sound files into their own "sounds" folder as .wav files. I pasted the code

<EMBED SRC="tune.mid" HIDDEN="True" loop="1">
<BGSOUND SRC="tune.mid" loop="1">

into my webpage as instructed, and it's working, but it isn't exactly what I want. Apparently this is code for background music, but as background music can drown out the sound of a screen reader reading my web page to blind people, I would never use this on my site. What I want is for a short clip of sound to play once or twice as the page loads. For example, I have a picture of a Quagga zebra on my home page. I want people visiting my home page to hear the sound of a zebra's whinny once or twice, and then it'd be silent. Can I do that?


Posted by turtlestruebiz at 7:51 PM EDT | Post Comment | View Comments (1) | Permalink | Share This Post
Saturday, 18 August 2007
Changing title, load sounds, & making a site discoverable
Mood:  hungry
Topic: HTML Questions
Hi again, I've got 3 questions here. First, I've been trying to change the title at the top of my main page a little, but it isn't showing up? Why is that? Can I not change the title once I choose one? I'm using the advanced editor on that page. Secondly, can I have it play a sound when you load the page? I'm sure it is possible but don't know the code to add a sound file... Probably pretty similar to adding an image... I've also been wanting to add a border from grsites, but they really don't describe their things much and I can't see the preview, so I've given up on that as I don't know which ones I want. Anyway, the third question is, how do I know my mom isn't the only person reading my site? How do I know it's discoverable...Can I add keywords to it or something so it'll come up on Google? I'm finally ready for the public to see it. Oh, and I almost forgot, at the bottom of my index page I have a contact me link...Is there a quick way to add that to all my pages, or do I have to link to that file by hand on every page?


Posted by turtlestruebiz at 9:21 PM EDT | Post Comment | View Comments (5) | Permalink | Share This Post
cannot log into html gear
Mood:  sad
Topic: HTML Questions

 

 

i don't know what's the matter but today i cannot get into my html gear

the poll isn't showing up on my site either

 

i see this  internal server error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@htmlgear.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

 can somebody please fixed this problem also i cannot access to my guestbook either everything was working fine yesterday afternoon


Posted by wrestling3/jman_22 at 11:12 AM EDT | Post Comment | View Comments (6) | Permalink | Share This Post
Friday, 17 August 2007
Photos not showing
Mood:  don't ask

I have added a photo page to my site and have posted three photos there. When I preveiw the page, all is fine. When I actually go to the site, I can't see the pictures. I have another picture on another page that is showing just fine. Any suggestions


Posted by s-brown at 12:06 PM EDT | Post Comment | View Comments (2) | Permalink | Share This Post
Wednesday, 15 August 2007
Almost got it! Label image; save background from document
Mood:  celebratory
Topic: HTML Questions
Allright! Thanks for that webmonkey link--that is a great resource! I feel like I'm learning a new language, only it's a bit quicker than that <smile>...I've got my pages layout just as I want it...But I got 2 kinks still left over that webmonkey didn't really answer, or else I missed it.......   For example, I have that picture of a Quagga zebra on my home page and I added a label to it. I assumed you just typed the label after the <> with the image code in it, and it worked--the label is there--but it's in the wrong place. I wanted the image centered (which I am told it is) and the label centered right at the bottom of the image, right below that square (and I am told it's on the right--as I can't see I don't know this for sure, though). So how do I put the label where I want it, or is it already there? And the second kink is the fancy background.... I think this is the third time I brought this up--maybe no one really knows the answer and I should stick with the plain black background I have on most of my pages (I know how to do that...), but on my books pages (My books, Dreampony Series, Pony no. 3: The pair, for example) I originally had them in a Word document with a fancy background which I want to keep (not really an image, just  fancy shading and borders...). But when I used Word to convert it into a webpage document, it put a new paragraph thing at the end of each line and messed up the formatting! Someone said I should  just copy and paste the text into notepad and type up the code myself, but as I don't exactly know the color schemes in the background since I can't see it I can't code it and if I copy and paste I would lose that... Any ideas? At the very least, would you be willing to look at the source of these pages and tell me what code I can delete? I mean, some people tell me Word has a way of adding alot of unnecessary code, so deleting it would reduce the file size and save space...But as I'm not very experienced yet, I don't know what parts are deletable. I do know how to change the line breaks though, so don't worry about the format part. Still nothing? Then I guess I ought to be satisfied with the plain black background--just let me know. Thanks!


Posted by turtlestruebiz at 11:59 PM EDT | Post Comment | View Comments (3) | Permalink | Share This Post

Newer | Latest | Older