« October 2010 »
S M T W T F S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

You are not logged in. Log in
Open Community
Post to this Blog

Helpful Links
Angelfire Home
Register Your Domain
Angelfire's Twitter
Angelfire's Facebook

Angelfire Club Blog
Need assistance and ideas from fellow Angelfire members to help build and manage your website? You've come to the right place!
To join this Community Blog, you must be an Angelfire member. Just click the "Join this Community" link, and start posting immediately.

Hint: When posting, select a topic that most relates to your question. (News, FrontPage, HTML Questions, etc...) This will help to keep the blog organized for everyone.

Newer | Latest | Older

Thursday, 21 October 2010
Webon site Buider
Mood:  not sure
Now Playing: http://howdiie.com
Topic: HTML Questions

Hi All

Been checking out the Site builder and have tested a couple of styles that I like but now what do I do. I have all my pages in my webshell so first tried to copy and paste the source from my webshell pageto the site Builder in html comes up with errors?

So tried the reverse to copy the source in Site Builder to a new file in my webshell but does not work can understand need to upload images but not sure what to do.  Would much prefer to leave in my webshell

Anyone else experiencing these problems


Posted by plodresearch at 8:32 PM EDT | Post Comment | View Comments (2) | Permalink | Share This Post
Wednesday, 20 October 2010
Love An
Mood:  a-ok
Now Playing: Love Angelfire!!!
Topic: HTML Questions
I started my Angelfire site back in September and have had a great response!  Mind you the economy is blah, people are down and election day is closing in?! I want to invite you all to my site for a FREE viewing and see which site offers 35-50% off. Thanks Angelfire!! http://miamifundraising.angelfire.com/


Posted by miamifundraising at 4:55 PM EDT | Post Comment | View Comments (1) | Permalink | Share This Post
Thursday, 14 October 2010
How to Upload Background Image?
Topic: HTML Questions
How do I upload a background image? I'm using Nvu. The image shows up in my webpage that I created using Nvu, but when I upload the webpageto the Angelfire webshell, my background image does not show up.


Posted by vja4him at 1:47 PM EDT | Post Comment | View Comments (1) | Permalink | Share This Post
Wednesday, 13 October 2010
maya-gaia
Topic: HTML Questions

In Google account webmaster tools- when I go to 'crawl errors' (I have over 100 angelefire pages) I find almost half of my pages have a '404 not found' in a URL consisting of my 'root directory/memberembedded'.

When I Google the term 'memberembedded extension' I can find nothing that explains how to recognize it within my html and think it might be the ad script that angelfire embeds in their free pages.

If so- I guess there's no way to correct those crawl errors but would appreciate someone confirming or not this assumption.

 

 


Posted by maya-gaia at 5:10 PM EDT | Post Comment | View Comments (1) | Permalink | Share This Post
Sunday, 10 October 2010
Still Waiting for the "Strange Characters" Fix
Mood:  irritated
Topic: HTML Questions

My readers are telling me that Angelfire is still converting my quotation marks and hypehns to strange characters. May I have an update on the fix please.

 An example is http://www.angelfire.com/space2/light11/fc/ascension1.html 

Thank you,

 Steve Beckow


Posted by space2/light11 at 8:53 PM EDT | Post Comment | View Comments (3) | Permalink | Share This Post
Sunday, 3 October 2010
Webshell Corrupts File
Mood:  irritated
Now Playing: Webshell Corrupts My Files
Topic: HTML Questions

Since the redesign of Angelfire, when I save a file, the webshell converts my quotation marks and hyphens to code like this: "Merging into Completeness" becomes “Merging into Completeness,â€Â

Is anyone else having the same problem? Does anyone know how I can fix it?

Thanks,

Steve


Posted by space2/light11 at 5:25 PM EDT | Post Comment | View Comments (2) | Permalink | Share This Post
Friday, 1 October 2010
Green Background
Mood:  irritated
Topic: HTML Questions

I have several pages that I edit frequently. These pages are formatted, I.E. Months of the Year, so that I do not have to retype everything everytime. I position my page to edit with the area in the middle of my screen.

Problem 1: As soon as I am in the correct spot to add information, the screen goes to the green background losing where I want to do my editing.

Problem 2: When I do start to edit, the screen jumps to the bottom line in the edit area causing me to lose where I am and I am unable to "easily" move to the next line to add information. An example: I am adding bowling scores that were bowled last night. I enter the last name on one line, the first name on line 2, score bowled on line 3, date on line 4 and the bowling center on line 5. Whith this jumping around it slows me down and if I am not paying close attention, I will enter the new information in the wrong place.

The above example can be found on my webshell (il/beloitbowling)under the mhs.html directory. This is very annoying and very distracting when I have several different areas in the same directory that I am working on.


Posted by il/beloitbowling at 11:30 AM EDT | Post Comment | View Comments (2) | Permalink | Share This Post
Tuesday, 28 September 2010
Angelfire loading issues on FireFox
Topic: HTML Questions

Greetings,

 

I have begun to notice some layout issues with the new Angelfire and Firefox 2.0.0.14 for Linux.

The layout appears to be broken and spread out.  Tried Konqurer with the same results.

 

I have screenshots of the Angelfire homepage using FF:

 http://efreephoto.com/image-20374526464ca17cc4a776f.htm

 

It also affected one of my sites, which I also have a copy of it on Tripod, and it works fine on there.

 

The site on Tripod:

http://picshome.com/getfile.php?id=114208&access_key=f7f6e8a7ba982858ae6d8a3a2cb813c4&t=4ca18d58&o=657F246FD67E1F40649897874EFE7563316D0223CB93DF1B24A6FF4DD4F9C52675337D20008A21545D1DFA8B9B50FF6D&name=tnsc1.png

 

What it looks like on Angelfire:

 http://img291.imageshack.us/img291/8240/tnsc2.png

 

Id this just a browser issue, or is there something else going on??

(This flavor of Linux wont really let me update FF to its latest.) 

 

Now Angelfire looks ok on Google Chrome, but the TNSC site above is still broken only on Angelfire, it worked perfectly on AF before the change, and has only been broken today - I have not made any changes to the source on my end.  The source is also cited properly as XHTML 1.0. 


Posted by The DWS Team at 1:40 AM EDT | Post Comment | View Comments (3) | Permalink | Share This Post
HELP!
Now Playing: smart quote problem?
Topic: HTML Questions

I have a problem.  I have had my website through Angelfire for over 11 years, and I've done the same thing for that time.  I write my posting in Word (it uses smart quotes, etc.) send it to my mailing lists and then add necessary code and post it in my webshell. 

I went in to the webshell today, shocked that everything is new but willing to learn, and edited two of my pages.  When I opened those to edit in the webshell, all the 'smart quotes' could not be read and when I saved the page with my changes, all quotes and apostrophes and other symbols changed to other gobble-de-gook. 

The rest of my pages are ok, but as soon as I have to open them to do some editing, I'm going to lose my formatting.  I already have to fix three pages, and I'll have to access several more by the end of the week.  I'd rather not have to change my system.  Is there some way of making the webshell recognize my smart quotes and other auto text?

www.awordfortoday.org

 


Posted by ak3/dailyword at 12:46 AM EDT | Post Comment | View Comments (1) | Permalink | Share This Post
Tuesday, 14 September 2010
Never Before ...
Mood:  irritated
Topic: HTML Questions

 

Can somebody help me here.  I've had an angelfire account and a web site for 10 years! I've been adding files and building the website in the webshell in html for a long time. I do this on a weekly basis. Never any problems or worries. This week I LOST six days of data! Anything I had entered or saved during these past six days was gone Monday morning. I called tech support for angelfire and they had no idea or suggestions. I was hoping it was a system issue and my files would be restored. I've re-entered the information and everything seems to be okay and back to normal --- so far. Very scary, and it cost me about 2 hours of additional work. Anybody else experience this or know what may have gone wrong?     


Posted by sd/thswarriors at 2:02 AM EDT | Post Comment | View Comments (2) | Permalink | Share This Post
Saturday, 29 May 2010
help please
Topic: HTML Questions

im done but when i click on my website only the stuff angel fire has is there.. idk how to get the stuff i already uploaded up


Posted by lovesteven at 6:18 PM EDT | Post Comment | View Comments (1) | Permalink | Share This Post
Thursday, 1 April 2010
Just starting out HELP
Mood:  blue
Topic: HTML Questions

Grr! I just joined AF and I am in the process of building an RPG. I would be perfectly happy with a simple on like http://www.angelfire.com/wizard/rydur/

but i can't even get that far. Someone please take a look and  help..!


Posted by rydur at 1:53 PM EDT | Post Comment | View Comments (1) | Permalink | Share This Post
Friday, 22 January 2010
Unable to publish my new site
Mood:  hungry
Now Playing: silence
Topic: HTML Questions

Hi everyone, my first post so bear with me.....

FTP'd my new site to angelfire - www.angelfire.com/pe2/bonhom - no problems. When I go direct to this url the site and its navigation menu work just fine. However, when I go to www.bonhom.com (it's internet alias) the navigation menu is not shown and I can't get to any other pages (e.g. www.bonhom.com/page2.html). 

I have reported this problem twice to the help desk but have been met with silence.  

Is there anyone out there who has experienced a similar problem and can help?

Thanks in advance. 

 

 

 

 


Posted by pe2/bonhom at 10:57 AM EST | Post Comment | View Comments (29) | Permalink | Share This Post
Saturday, 12 December 2009
Website
Mood:  irritated
Topic: HTML Questions

This is the first time I have used this site.  I'm trying to publish my website for my class to angelfire's free site.  I transferred all my files on the FTP, but not not certain what I need to do now to get it to work.  I tried clicking on edit website in case I needed up upload my files on that as well and it keeps giving me an error.  Can anyone help me?  It is due today.  Anyway, my webpage isn't working and I really need it to.

 


Posted by dianaswebdesign at 2:43 PM EST | Post Comment | View Comments (2) | Permalink | Share This Post
Friday, 13 November 2009
JavaScript Only Works in Preview
Topic: HTML Questions

Hello all. I'm a Web developer and am stuck with quite a simple error. I don't know if I need an extra pair of eyes or just a script rewrite, but I am using a script to load thumbnails in an adjoining DIV (all in a table, class "thumbs").

In "Preview" mode, the thumbnails load fine, and the images all load properly, etc. But when I visit the page via other means, all of the thumbnails are full size again, and everything is crazy.

 I've had Angelfire issues before, mostly concerning code syntax. Sometimes the standards-compliant ending backslash (in single tags) will throw off a whole page. Finally, this error is only happening sometimes, although I have not edited the code again. 

?!

http://innoprog.angelfire.com/

Take a look and let me know what you think! Thumbnails are on "graphics" link. 

innoprog@gmail.com


Posted by innoprog at 6:41 PM EST | Post Comment | View Comments (2) | Permalink | Share This Post
Tuesday, 10 November 2009
error404.html
Topic: HTML Questions

 "To make your own 404 Error Page, simple create an HTML page called error404.html and place it in your top-level Angelfire directory. You can use the page to link back to your homepage or promote specific parts of your site. What appears on the 404 Error Page is up to you. The only requirement is that the finished page must be at least 512 bytes in size."
From http://www.angelfire.lycos.com/popup/webshell/error404.tmpl

 

I've made a error404.html page. (http://brischri.angelfire.com/error404.html) but if I type http://brischri.angelfire.com/zut answer I receive is the angelfire's 404 page.

  Christian


Posted by brischri at 9:49 AM EST | Post Comment | View Comments (2) | Permalink | Share This Post
Monday, 14 September 2009
Help with web form
Topic: HTML Questions

I have a web form up on my webpage however I am not getting the results all the time, sometimes I do and other times I don't. Is there something wrong with my coding or is it something else?? Please help.


Posted by diabloclan60 at 10:11 PM EDT | Post Comment | View Comments (5) | Permalink | Share This Post
Friday, 28 August 2009
Tagging (I think) my homepage
Topic: HTML Questions

Hi everyone,

I'm really new to this, but so far have been able to figure most of it out. The only problem is for some reason I can't find my website when I use a search engine. I read something in the help section that briefly mentions tagging your website. Is this the problem? I noticed when I enter the name with no spaces links to some of the stories will come up but not the homepage. I was also wondering can I still continue to edit the page after it's searchable? I know you probably can. How else would someone add something new to their sight, but I just wanted to double check. If anyone could help me I would be very thankful. Have a great night everyone.


Posted by siberianshaven at 4:49 AM EDT | Post Comment | View Comments (2) | Permalink | Share This Post
Sunday, 16 August 2009

Now Playing: HELP with Vista and MIDI Website.
Topic: HTML Questions

 I have a new computer with Vista Home Premium and IE8.I have moved my MIDI Music Geocities site to Angelfire. I cannot click on the
MIDI files in angelfire and have them open in Windows Media Player. The only wayI can hear the MIDI files is to Right Click on the MIDI file name and SaveTarget As to download the MIDI file and then play it.(I am HTML stupid) Please View Source of my websites and tell me what I have to change to get theMIDI files to play when you Left Click on them to play.
html.loco.jharr.angelfire.com
htm://www.geocities.com/james1931

I have 2 other computers with XP and IE7 on one and IE8 on the other one and my website works perfect on them.
Please I need HELP, I will send what other info you need.
James


Posted by loco.jharr at 10:37 PM EDT | Post Comment | View Comments (3) | Permalink | Share This Post
Thursday, 23 July 2009
Free CSS Templates
Topic: HTML Questions

Can we use free templates from places like http://www.freecsstemplates.org or are we pretty much stuck with tweaking the templates given to us in our blog builder? I tried one  from freecss but couldn't get it to work. But, I'm not a css expert either. I just wandered if it was worth my time to keep trying.

 Thanks,

Sallie

http://www.mikeandsallie.com/sallie (tweaked from tangerine nip)

 


Posted by Sallie M. Anderson at 7:18 PM EDT | Post Comment | View Comments (2) | Permalink | Share This Post

Newer | Latest | Older